A Zselic téli ízei
Időpont: 2015-02-21
Helyszín: Bőszénfa, Kaposmérő, Kardosfa
Részletek:
Meghívó
Ezúton szeretettel meghívjuk
2015. február 21-i gasztronómiai média tanulmányutunkra, melynek témája:
„A Zselic téli ízei”
Program:
· 11.00: érkezés Bőszénfára, a Szarvasfarmra. Vadaskert látogatás, szarvasok etetése, simogatása. Vadebéd, a legjavából. A környék termelőinek bemutatkozása. Majd vadfeldolgozó üzemlátogatás
· 14.30: Indulás Kaposmérőbe, ahol népi játékok várják a résztvevőket. Ezt követően a környék termelőitől, kézműves ízek kóstolása következik.
· 17.00: indulás Kardosfára.
· 17.30: Szobák elfoglalása
· 18.00-tól: svédasztalos meleg vacsora
· 19.30: Csillagos égbolt túra Európa első, ezüst fokozatú csillagos égbolt rezervátumában.
· reggeli után indulás haza
Várjuk szeretettel!
Papp László
+36-30/9690663
A rendezvény a „Dél-somogyi helyi termékek piacra jutásának segítése” című projekt keretében az Európai Vidékfejlesztési Alapból a LEADER térségek közötti együttműködés végrehajtásához nyújtandó támogatásból valósul meg.